Lijst van producten op merk Levit

LEVIT streeft ernaar om de productie in Europa te starten om zo de kwaliteit, snellere levertijden en een betere service aan de klanten te kunnen waarborgen.

LEVIT is een fietsmerk welke na 30 jaar uitgebreide ervaring in de fietsindustrie is ontstaan. De expertise, ambities en passie voor e-bikes en fietsen in combinatie met solide fundamenten in Europa hebben de oprichters ertoe gebracht om het LEVIT Cycling & Mobility-concept te introduceren, welke in 2022 van start gaat met de verkoop van e-bikes en fietsen.

 

LEVIT streeft ernaar om de productie in Europa te starten om zo de kwaliteit, snellere levertijden en een betere service aan de klanten te kunnen waarborgen. In 2017 is daarom de ontwikkeling gestart in een eigen productiefaciliteit te Tsjechië. In 2022 komt LEVIT met een moderne en vooruitstrevende fietscollectie waardoor ze ons hebben kunnen overtuigen om met trots dealerpartner te worden. 

 

Hoe is dit tot stand gekomen? LEVIT heeft ons benaderd en de eerste prototypes zijn door ons getest. Hierna zijn er brainstormsessies geweest om zo de laatste puntjes op de i te zetten. Omdat deze aanpassingen daadwerkelijk zijn doorgevoerd aan de fietscollectie, vinden wij dat het merk LEVIT echt in onze winkel thuis hoort! 

 

5 jaar garantie

Levit durft dankzij zijn pure kwaliteit 5 jaar garantie te geven. Deze garantie wordt niet enkel op het frame gegeven, maar op de gehele fiets. Dit betekent dat deze garantie ook op de accu, de motor en het display wordt gegeven.

Toon minder
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking