Bestelinformatie

Bezorging

Mons Fietsen brengt u bijna per ommegaande op de hoogte over de levertijd. Indien een product op voorraad is zal de levertijd binnen een week zijn.

Het zal u duidelijk zijn; onze producten gaan vergezeld van een goede service. De bezorging is hier een onderdeel van. Mons Fietsen beschikt over eigen transport faciliteiten, indien noodzakelijk werken wij met derden die bekend zijn met fietsen rijklaar afleveren. Nadat u uw bestelling bij ons geplaatst heeft neemt Mons Fietsen contact met u op over een passende afleverdatum. Op het afgesproken moment zal één van onze vervoerders uw product aan huis bezorgen. Hiermee stoppen echter de diensten niet. Ter plaatse neemt de chauffeur en tevens monteur de fiets uit de verpakking en verzorgt de laatste handelingen ten einde uw fiets op maat afgesteld u aan te bieden, hiervoor worden € 49,50 servicekosten in rekening gebracht.

 Wij bezorgen in geheel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen. Tevens bezorgen wij fietsen in het grensgebied van Duitsland (max. 50 km). 

Afhalen

Indien u kiest om uw fiets af te halen krijgt u bericht van ons op het moment dat de fiets rijklaar is. Afhalen van uw fiets is mogelijk tijdens de openingstijden van Mons Fietsen. Poortugaal: Maandag tot vrijdag: 08.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Spijkenisse: Maandag tot woensdag en vrijdag: 08.30 uur tot 17.30 uur, donderdag: 08.30 tot 20.30 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Het afmonteren van de fiets kost bij afhalen € 24,50. U kunt bij het afhalen van uw fiets pinnen of contant betalen.

Garantie

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Daarom bieden wij u uitstekende garantievoorwaarden aan welke in samenwerking met de fabriek tot stand zijn gekomen. De garantievoorwaarden zijn per fabrikant verschillend. Deze zijn:


Gazelle

10 jaar op materiaal- en constructiefouten op frame en niet-verende voorvork
5 jaar op verende voorvork
5 jaar op lakwerk
2 jaar op algemene garantie

Koga

10 jaar op materiaal- en constructiefouten op frame en niet-verende voorvork
5 jaar op verende voorvork
5 jaar op lakwerk
2 jaar op algemene garantie

Cortina

5 jaar op materiaal- en constructiefouten op frame en niet-verende voorvork
2 jaar op verende voorvork
2 jaar op lakwerk

Pegasus

 

Bulls

 

 

- op alle draaiende onderdelen, zoals versnellingsnaven zijn de garantiebepalingen van toeleveranciers van toepassing

- op onderdelen die aan reguliere slijtage onderhevig zijn, zoals banden, lagers, pedalen, rem- en versnellingskabels en remblokken wordt geen garantie gegeven. Dit tenzij sprake is van constructie- en/of materiaalfouten.

 

Garantieclaims en serviceverlening wordt alleen afgehandeld op onze vestigingen in Poortugaal en Spijkenisse

Garantieclaims worden alleen in behandeling genomen bij een normale behandeling en gebruik van de fiets. Mocht u problemen ondervinden met een bij ons gekocht product en u denkt aanspraak te kunnen maken op de garantie dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor de afhandeling hiervan.

Voor een garantieclaim geldt dat u zelf met uw fiets naar Poortugaal of Spijkenisse dient te komen. Wanneer dit lastig voor u is, kunnen wij u de volgende mogelijkheid aanbieden: voor een bedrag van 49,50 Euro komen wij de fiets bij u ophalen, deze wordt op onze locatie in Poortugaal of Spijkenisse gerepareerd en hierna wordt de fiets bij u retour gebracht. Dit geldt alleen voor een reparatie welke onder de garantievoorwaarden valt.

Mons Fietsen vergoedt nooit reparatiekosten van derden.

 

Betaling

Voor het uitvoeren van de betalingen kunt u gebruik maken van de volgende opties:

Onder rembours

Betaling gepast contant of via PIN aan onze chauffeur. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Vooruitbetaling

Vindt u het makkelijker per bank uw betaling aan ons te verrichten? Dan kunt u het bedrag onder vermelding van uw bestel nummer overmaken op rekeningnummer: NL36 RABO 032.95.28.777. Levering vindt plaats nadat het geld op onze rekening is bijgeschreven.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.  Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking