Bulls Fietsen

Bulls fietsen zijn inmiddels niet meer weg te denken in het sportieve segment, opgericht in 1994 en meer dan 20 jaar ervaring in sport fietsen. Bulls timmert hard aan de weg en met een ongelooflijke goede prijs/kwaliteitsverhouding is dit ook niet zo gek. Naast mountainbikes en racefietsen is Bulls ook bekend van fitnessfietsen, de Tokee-kinderfietsen en de e-bike “GreenMover E45”.

Bulls Harrier

Shimano 105 is niet zomaar een versnellingsgroep. Voor de semi –professesionals is dit na de Shimano Ultegra wel de meest gewilde versnellingsgroep, maar de remmen zijn ook Shimano 105. De Bulls Harrier is dus compleet afgemonteerd met Shimano 105 en dat voor een race fiets onder de 1.000 euro.

Bulls Mountainbikes

Bulls is vooral  bekend van de mountainbikes. De mountainbikes beginnen bij de Bulls Pulsar, deze 26” heeft een prima afmontage en is zeer vriendelijk geprijsd. Klinkende namen als Bulls Sharptail, Bulls Copperhead, Bulls Bushmaster en uiteraard de Bulls Black Adder. Geweldig goede mountainbikes met een zeer goede prijs/prestatie verhouding. De afmontage zegt voldoende. De Bulls Wild Edge Team is altijd aanwezig bij de Kenia Classic, dit is een van de aller zwaartste mountainbike tochten ter wereld.

Bulls Racefietsen

Het hoofdkantoor van Bulls Fietsen zit in Keulen, maar naast het ontwerpen op de tekentafel worden de fietsen door en door getest in het zuiden van Duitsland. Bulls fietsen zijn ook innovatief. Bulls fietsen (2011) kwam als eerste op de markt met een racefiets met schijfremmen. In 2015 volgden andere merken als Cube, Trek, Ghost en Scott met racefietsen en schijfremmen.

Bulls fietsen is niet het grootste merk van de wereld, maar kenmerkt zich wel dat het een van de meest innovatieve merken is. Dit alles onder leiding van Gerrit Gaastra.

Bulls Elektrische fietsen

Alle Bulls e-bikes hebben beproefde systemen, zoals o.a. de Bosch motoren. Bulls fietsen zijn gebaseerd op stadsfietsen die gemodificeerd zijn en een derailleur hebben, deze zijn vooral geschikt voor heuvelachtig gebied.

Kwaliteit

Bulls fietsen maakt veel gebruik van Shimano en Bosch. Beide merken zijn betrouwbaar en hebben hun dienst inmiddels goed bewezen. Duitse degelijkheid is terug te vinden in al hun kwaliteit fietsen.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking