Onze winkel op de Voorstraat is een moderne en leuke winkel voor iedereen. Al onze fietsen in de winkel zijn rij klaar, dit houdt in dat de fietsen direct meegenomen kunnen worden. Daarnaast hebben wij in onze magazijn nog talloze fietsen staan welke bijna of rij klaar zijn. Uiteraard kunnen we fietsen bestellen en houden wij de levertijd in de gaten. Er is veel mogelijk en "kan niet, bestaat niet" - er is altijd een oplossing.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat zowel verkoop als reparatie strak gepland zijn, zodat overlap niet of nauwelijks voorkomt. U brengt de fiets tussen 8.30 en 9.00 uur en in de loop van de dag krijgt u een telefoontje van ons dat de fiets weer opgehaald kan worden. Wij proberen (uitzonderingen daargelaten) de fietsen op de zelfde dag weer gereed te hebben.

Leenfiets beschikbaar

Als een reparatie aan uw fiets wat langer gaat duren, dan staat er voor uw gemak een leenfiets voor u klaar. Zo zit u niet zonder fiets, en kunt u de auto laten staan. Onze leenfietsen hebben een stabiel frame (one-size-fits-all), zo kunt u dan toch comfortabel en veilig fietsen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking