Op deze pagina vindt u diverse handleidingen voor de Bosch motoren. Voor de brochure van de Bosch Active Line of de Performance Line kunt u op de juiste link klikken.

Bosch Brochure Active Line

Bosch Brochure Performance Line

Voor de handleiding van zowel de Active Line als de Performance Line, maar ook voor de accu onderhoud van een Bosch kunt u hieronder terecht. In deze handleidingen vindt u ook een lijst met foutmeldingen, veel van de meldingen zijn zelf eenvoudig te verhelpen. Uiteraard kunt u altijd bij Mons Poortugaal of bij Mons Spijkenisse terecht.

Handleiding Bosch Accu Onderhoud

Handleiding Bosch Active Line

Handleiding Bosch Performance Line

Om een goede indruk te krijgen van wat uw echte verbruik is, heeft Bosch een programma gemaakt waar u enkele waarden in moet geven en aan de hand hiervan uw acceradius te berekenen. Ook dit is theorie, in de praktijk heeft alles er mee te maken: gewicht, ondersteuning, versnelling, wegdek, bandenspanning, wind en/of heuvelachtig. Mons Fietsen wil een eerlijk advies geven en dat is niet de informatie welke de leveranciers opgeven. Desondanks is het een leuk programma die de waarheid benaderd. Het programma is in het engels.

Afstand bereken module

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking