eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

E-bike in Spijkenisse

 Binnen een week bezorgd
 E-bikes
Hoge kwaliteit en lange ervaring

Ervaar nu zelf het gemak van een e-bike, oftewel een elektrische fiets, bij Mons Fietsen in Spijkenisse. De e-bike heeft inmiddels zijn weg gevonden in onze maatschappij. Het zijn lang niet meer alleen de ouderen die gebruik maken van een e-bike. Forenzen, huismoeders en zelfs studenten hebben het gemak van een e-bike ontdekt. Bij ons in Spijkenisse vindt u een ruim assortiment elektrische fietsen in allerlei verschillende modellen.

Voorwiel-, midden- of achterwielmotor voor uw e-bike in Spijkenisse?

Bij het uitkiezen van een geschikte e-bike heeft u, naast het model, nog een keuze die u moet maken. Gaat u voor een voorwiel-, midden- of achterwielmotor? Alle drie de soorten motoren hebben zo hun voordelen. Een voorwielmotor is bijvoorbeeld erg robuust en goedkoper dan de andere twee varianten. Bij een middenmotor is de gewichtsverdeling het meest gunstig en een achterwielmotor is erg stil. In onze winkel in Spijkenisse laten wij u graag alle type elektrische fietsen zien en geven wij u graag meer informatie over het type e-bike dat het beste aansluit bij uw wensen.

Krijg deskundig advies

Mons Fietsen is al meer dan 80 jaar een begrip op het gebied van elektrische fietsen in Spijkenisse. Een van onze specialisten helpt u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte e-bike in Spijkenisse. Wij voorzien u ook graag van telefonisch advies. Hiervoor belt u naar 0181-619763. Woont u dichter bij Poortugaal? Ook daar hebben wij een vestiging. Deze bereikt u op het telefoonnummer 010-5017387. Wij staan voor u klaar!

Andere bekeken ook:

Fiets Union | Pegasus elektrische fiets | Gazelle elektrische fiets

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking