eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Fietsen Rhoon

 Binnen een week bezorgd
 E-bikes
Hoge kwaliteit en lange ervaring

Een groot assortiment fietsen vindt u bij Mons Fietsen nabij Rhoon. Bent u van plan om elke dag met uw fiets naar uw werk te gaan? Gaat uw kind binnenkort naar de middelbare school? Of wilt u graag met de fiets op vakantie? In ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd een fiets die voldoet aan uw wensen. Weet u niet goed welke fiets u nodig heeft voor uw doel? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Veel verschillende fietsen, voor elk budget, nabij Rhoon

In onze winkels in de buurt van Rhoon en op onze website vindt u ons ruime assortiment fietsen. Enkele voorbeelden van de fietsen die wij leveren zijn:

Onze fietsen zijn geschikt voor elk budget. Heeft u niet zoveel te besteden? Dan zijn wij er voor u! U vindt bij ons veel verschillende tweedehands fietsen die zijn opgeknapt om direct veilig de weg op te kunnen, deze leveren wij ook in de omgeving van Rhoon.

Laat uw nieuwe fiets leveren of kom deze afhalen in Poortugaal

Alle fietsen leveren wij in heel Nederland, dus ook in Rhoon. De fiets wordt door een van onze bezorgers bij u thuisgebracht en rijklaar gemaakt, zo kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe fiets. U kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe fiets af te halen in onze winkel in Poortugaal. Bel 0181-619763 als u meer informatie wilt over de fietsen van Mons Fietsen of kom langs in onze zaak.

Andere bekeken ook:

Shimano fiets | Fiets Levit | Levit e-bike

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking