eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Fietsenwinkel Hoogvliet

 Binnen een week bezorgd
 E-bikes
Hoge kwaliteit en lange ervaring

In onze fietsenwinkel in de buurt van Hoogvliet vindt u een allerlei fietsen. Stadsfietsen, racefietsen, moederfietsen en mountainbikes zijn hier enkele voorbeelden van. Mons Fietsen is al meer dan 80 jaar een begrip op het gebied van fietsen en alles wat daarbij komt kijken. Bent u op zoek naar een fiets? Dan bent u bij Mons Fietsen aan het juiste adres!

De mooiste fietsen bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Hoogvliet

Op de fiets naar het werk of school is goed voor het milieu én goed voor uw gezondheid. Fietsen heeft alleen maar voordelen als u er goed over nadenkt. Als u de fiets dagelijks gebruikt is het verstandig om een fiets te kiezen die bij u past. Kom langs in onze fietsenwinkel nabij Hoogvliet en laat u adviseren en inspireren door de mooiste fietsen uit ons assortiment. Is werk of school ver weg? Geen probleem! U vindt in onze fietswinkel nabij Hoogvliet een ruim assortiment aan e-bikes van toonaangevende merken. Met een e-bike fietst u met gemak langere afstanden door het gebruik van de voorwiel-, midden-, of achterwielmotor.

Ontdek het assortiment van Mons Fietsen

Kom langs in onze winkel nabij Hoogvliet en ervaar zelf ons uitgebreide assortiment nieuwe en tweedehands fietsen. Hierdoor kunt u met elk budget bij ons terecht voor een nieuwe fiets. Bestel direct online of kom langs in onze fietsenwinkel in Poortugaal, nabij Hoogvliet. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0181-619763.

Andere bekeken ook:

Union e-bike | Pegasus elektrische fiets | Fiets Union

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking