eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Gazelle damesfiets

 Binnen een week bezorgd
 E-bikes
Hoge kwaliteit en lange ervaring

Met een Gazelle damesfiets haalt u beslist een fiets van hoge kwaliteit in huis met optimaal fietscomfort. Mons Fietsen is ‘Premium Dealer’ van de fietsen van Koninklijke Gazelle. Dit betekent dat wij alle fietsen van het merk Gazelle kunnen leveren, mits deze op voorraad zijn. Daarnaast verkopen wij exclusieve modellen van Gazelle zoals de ‘Grenoble’ en ‘Ultimate’. Dit is een voordeel van het zijn van een ‘Premium Dealer’ van Gazelle.

Gazelle damesfietsen in allerlei soorten en maten

Gazelle maakt al 125 jaar de mooiste damesfietsen, gewoon in Nederland. Deze fietsen onderscheiden zich doordat ze kwalitatief, licht en comfortabel zijn. Ideaal dus wanneer u op zoek bent naar een degelijke fiets waar u veel gebruik van kan maken. Met een damesfiets van Gazelle kunt u een boodschap doen of uw kinderen naar school brengen, maar ook voor langere fietstochten naar bijvoorbeeld het werk stelt een damesfiets van Gazelle u niet teleur.

Onbezorgd fietsen met een fiets van Gazelle

Als u een damesfiets van Gazelle aanschaft bij Mons Fietsen profiteert u van de beste service. U kunt uw nieuwe fiets van Gazelle zowel online bestellen als in een van onze winkels in Poortugaal of Spijkenisse. Waarmee kunnen we u helpen? Bel voor onze zaak in Spijkenisse naar 010-5017387 en voor onze winkel in Poortugaal naar 0181-619763.

Andere bekeken ook:

Union e-bike | Gazelle elektrische fiets | Fietsenwinkel Hoogvliet

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking