eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Gazelle elektrische fiets

 Binnen een week bezorgd
 E-bikes
Hoge kwaliteit en lange ervaring

Bent u op zoek naar een Gazelle elektrische fiets met middenmotor? Zoek dan niet verder! Mons Fietsen is ‘Premium Dealer’ van de fietsen van Gazelle, waardoor wij elk model van het merk kunnen leveren als deze op voorraad is.

Het voordeel van een Gazelle elektrische fiets met middenmotor

Bent u van plan om langere tochten te gaan maken op de fiets? Bijvoorbeeld wanneer u naar school of werk moet? Dan is een elektrische fiets van Gazelle met middenmotor een uitstekende uitkomst. Door een elektrische fiets van Gazelle worden uw spieren en gewrichten minder belast dan wanneer u dezelfde afstand op een gewone fiets aflegt. Een ander groot voordeel van een elektrische fiets van Gazelle met middenmotor is dat u sneller op uw bestemming bent. Ideaal toch? Een middenmotor zit bij de trapas van de fiets. Hierdoor wordt het gewicht van de fiets goed verdeeld. Dit zorgt ervoor dat de e-bike gemakkelijker te hanteren is dan wanneer de motor aan bij het voor- of achterwiel zit.

Ga voor het nummer één fietsmerk van Nederland

Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in Nederland. Hierdoor kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit. Kies ook voor Gazelle. Bestel gemakkelijk in onze webshop of kom langs in een van onze winkels. U kunt ons vinden in Poortugaal en Spijkenisse. Wilt u eerst wat meer informatie over de elektrische fiets van Gazelle? Neem dan contact op met een van onze winkels. Onze zaak in Poortugaal is te bereiken op het nummer 0181-619763 en onze zaak in Spijkenisse op 010-5017387.

Andere bekeken ook:

Gazelle damesfiets | Fietsen Rhoon | Fietsenwinkel Hoogvliet

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking