eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Pegasus elektrische fiets

 Binnen een week bezorgd
 E-bikes
Hoge kwaliteit en lange ervaring

Met een Pegasus elektrische fiets komt u comfortabel en zonder te veel inspanning aan op uw bestemming. De elektrische fiets van Pegasus staat bekend als een degelijke, kwalitatieve fiets met uitstekende motoren. Zo is bijvoorbeeld het model ‘Ravenna’ door de ANWB fietstest als beste getest.

Zorgeloos fietsen met een Pegasus elektrische fiets

Een elektrische fiets is, naast erg handig voor wanneer u niet meer goed ter been bent, ook fijn wanneer u lange afstanden moet fietsen, naar bijvoorbeeld uw werk. Fietsen is, in vergelijking met de auto, een erg gezond vervoersmiddel. Met een elektrische fiets van Pegasus komt u zonder al te inspanning te leveren, uitgerust op uw werk aan. Zo kunt u met een goed gevoel aan uw dag beginnen! Ook studenten en middelbare schoolleerlingen hebben inmiddels de elektrische fiets van Pegasus ontdekt. De reis naar school wordt met een elektrische fiets een stuk aangenamer.

Bestel eenvoudig online of kom langs in een van onze winkels!

Via onze webshop kunt u eenvoudig een elektrische fiets van Pegasus bestellen. Deze wordt, mits op voorraad, binnen een week bij u afgeleverd en rijklaar gemaakt. Haalt u de fiets liever op? Ook dat is geen probleem! U kunt uw fiets ophalen tijdens openingstijden in onze winkel in Poortugaal of Spijkenisse. U bent van harte welkom om de elektrische fietsen van Pegasus eerst in het echt te komen bekijken. Heeft u vragen? Bel dan naar 010-5017387 voor onze zaak in Spijkenisse. Voor onze winkel in Poortugaal kunt u bellen naar 0181-619763.

Andere bekeken ook:

Fiets Union | Union e-bike | E-bike Spijkenisse

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking