eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Shimano fiets

 Binnen een week bezorgd
 E-bikes
Hoge kwaliteit en lange ervaring

Shimano Steps is een intelligent en gebruiksvriendelijk systeem voor een elektrische fiets. Een elektrische fiets die uitgerust is met het Shimano Steps systeem is verzekerd van een betrouwbaar en weersbestendig systeem. Veel modellen van toonaangevende merken, die u vindt bij Mons Fietsen, zijn uitgerust met dit systeem. Denk hierbij aan fietsen van onder meer Gazelle en Pegasus.

Het Shimano Steps systeem is de maatstaaf voor elke elektrische fiets

Door het slimme ontwerp van het Shimano Steps systeem wordt fietsen met een elektrische fiets nóg gebruiksvriendelijker. Door het ontwerp kunt u de e-bike eenvoudig bedienen en wordt het beste uit de prestaties van de fiets gehaald. Met een Shimano Steps systeem op uw elektrische fiets zult u ervaren dat ook het schakelen een stuk soepeler verloopt. Door de elektronische schakeling, die perfect is geïntegreerd, verloopt het schakelen van de ene naar de andere versnelling erg soepel.

Ervaar zelf het Shimano Steps systeem

Kom langs in een van onze winkels in Poortugaal of Spijkenisse en ervaar zelf het indrukwekkende Shimano Steps systeem op een elektrische fiets. Bent u al overtuigd? Dan kunt u snel en veilig een elektrische fiets met Shimano Steps systeem bestellen in onze webshop. Na uw bestelling maken wij een afspraak met u voor de levering van uw nieuwe fiets. Liever ophalen in een van onze winkels? Dat kan natuurlijk ook! Als u vragen heeft voor onze winkel in Poortugaal kunt u bellen met 0181-619763. Woont u in Spijkenisse, of in de omgeving? Bel dan naar 010-5017387.

Andere bekeken ook:

Fietsen Rhoon | Gazelle damesfiets | E-bike Spijkenisse

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking