eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Levit e-bike

 Binnen een week bezorgd
 E-bikes
Hoge kwaliteit en lange ervaring

Een Levit e-bike is een stijlvolle elektrische fiets verkrijgbaar in verschillende modellen bij Mons Fietsen, uiteraard met een Bosch motor. Een Levit e-bike is uitermate geschikt voor het fietsen in de stad. Door krachtige accu en de hoge bouwkwaliteit bent u verzekerd van zorgeloze fietstochten.

Een Levit e-bike voor naar school, werk en voor recreatietochten

Moet uw kind een eind fietsen om op school te komen? Of is het fietsen naar werk zwaarder dan gedacht, maar wilt u toch blijven fietsen? Kies dan voor een Levit e-bike! Een Levit e-bike beschikt over een hoogwaardige accu en een ultiem fietscomfort waardoor u in een mum van tijd, uitgerust op uw eindbestemming bent. Door het innovatieve ontwerp hoeft u aanzienlijk minder inspanning te leveren dan op een traditionele fiets. Het grote voordeel van een e-bike is dat u daardoor ook nog eens sneller bent dan op een gewone fiets. Naast met de fiets naar school of werk, kunt u een e-bike van Levit goed gebruiken voor recreatietochten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ontspannen fietstocht in de natuur?

Bekijk de Levit e-bikes in een van onze winkels

Ziet u uzelf al rijden op een stijlvolle e-bike van Levit? Kom dan snel langs in een van onze winkels en ervaar de e-bikes zelf. U kunt ons vinden in Poortugaal en Spijkenisse. Heeft u liever eerst wat meer informatie? Dan kunt u onze winkel in Poortugaal bereiken via het nummer 0181-619763 en onze winkel in Spijkenisse door te bellen naar 010-5017387. Bij Mons Fietsen heeft u de mogelijkheid om een e-bike aan te schaffen door middel van het leaseplan of een op maat gemaakt fietsplan.

Andere bekeken ook:

Gazelle damesfiets | Bulls mountainbike | Gazelle elektrische fiets

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking